Geboortekaartjes

Het is altijd een eer én een leuke uitdaging om samen met aanstaande ouders een kaartje helemaal op maat samen te stellen. Vaak delen we eerst onze gedachten met elkaar, maak ik vervolgens een ontwerpschets en komen we uiteindelijk op een beeld dat precies past. Lees verder voor een uitgebreide toelichting op hoe ik te werk ga:


Voordat ik aan de slag ga, hebben we altijd even contact. We nemen samen de wensen en ideeën door en delen wat inspiratie met elkaar. In dit gesprek bespreken we o.a. de gewenste afbeelding, kleuren, sfeer, afmetingen en verhoudingen (langwerping, compact etc.).

De ideeën werk ik schetsmatig uit. Bijna altijd komen we in één of twee schetsrondes tot een ontwerpschets. Na akkoord werk ik het ontwerp uit tot een definitief resultaat. Hierin wordt ook de aangeleverde tekst verwerkt en opgemaakt. Vervolgens houd ik rekening met één of twee correctierondes, waarin we eventuele laatste aanpassingen kunnen doen.

Het kaartje wordt drukklaar aangeleverd. Direct na de geboorte vul ik de laatste gegevens (naam, datum en evt. andere informatie) in en stuur ik alle bestanden (JPEG en PDF) zo snel mogelijk op.

Een ontwerp voor een gepersonaliseerd geboortekaartje komt inclusief:

– 1 illustratie
– 1 á 2 schetsrondes n.a.v. wensen
– Opmaak tekst
– 1 á 2 correctierondes

Exclusief:

– Extra illustraties (uitbreiding mogelijk tegen uurtarief)
– Extra correctieronden (uitbreiding mogelijk tegen uurtarief)
– Drukwerk (ik help je graag op weg met het vinden van een geschikte drukker)

Benieuwd naar details en prijzen?

Bekijk mijn webshop