Winter Update

Tijd voor een update! Voordat we de feestdagen induiken om het jaar goed af te sluiten laat ik je graag nog heel even zien waar ik de laatste tijd aan gewerkt heb.

 

Kleurkaarten

Dit vind ik zó leuk: Mijn allereerste kleurkaart is er! Het is een voorrecht om bijna dagelijks te mogen tekenen en schilderen. Die activiteit geeft me keer op keer rust en voldoening. Met deze nog in te kleuren kaarten kan ik dat gevoel vanaf nu met anderen delen. En eerlijk, ze zijn toch mega mooi geworden? Daar ben ik oprecht super trots op!De kleurkaarten zijn gedrukt op luxe aquarelpapier. Geef ze kado en koop er ook lekker één voor jezelf in mijn webshop. Vergeet niet om mij een fotootje te sturen van het eindresultaat!

 

Kerstkaart
SoilSisters

Voor de kerstkaart die Marie-Fleur en Mecheline aan hun relaties stuurden illustreerde ik een kerstplant, geheel in SoilSister-stijl.

SoilSisters zijn twee zussen met een diepgewortelde liefde voor planten en een bescheiden missie om de wereld een stukje groener te maken. Ze zijn de bedenkers van ‘de Grondlegger’, een 100% organische plantenvoeding. Kopje onder in de aarde geeft de Grondlegger gedurende 365 dagen natuurlijke meststof af aan de bodem van je plant.

 

Magazine
Meesterlijk van Robèrt

Ook dit najaar heb ik tekeningen mogen maken voor weer twee gave nummers van Meesterlijk. En wát een goed nieuws: We zijn nu ook verkrijgbaar in de winkel! Ons magazine ligt in de schappen bij o.a. Dille & Kamille, Ako, Primera, The Readshop en Bruna. En alsof dat niet genoeg moois is: Meesterlijk zal vanaf 2020 zes keer per jaar verschijnen in plaats van vier keer.
Meesterlijk is het Magazine van Meester bakker en patissier Robèrt van Beckhoven. Ieder nummer staat boordevol inspiratie van Robèrt en zijn redactie: recepten, achtergrondverhalen, interviews met vakgenoten, antwoord op bakvragen en meer.

 

Design Museum Den Bosch

De tentoonstelling Design van het Derde Rijk toont de grote bijdrage van vormgeving aan de verspreiding en ontwikkeling van de kwaadaardige nazi-ideologie. Aan de eerste grote overzichtstentoonstelling over dit onderwerp heb ik een bijdrage geleverd met illustraties voor de familieroute en een herdenkingsplek in de entree van het museum.

 

Kerstkaarten

Wat ik het liefste doe deze tijd van het jaar? Wegdromen in kleurrijke, feestelijke tekeningen. Het resultaat: Mijn nieuwe kerstkaarten! Vol voorpret, warmte en fantasie. Gedrukt op super mooi, luxe papier zijn het prints geworden die je goed kado- of een mooi plekje in huis kan geven. Ze zijn te koop in mijn webshop.

 

Bij Robèrt
Website

Op 1 november ging de vernieuwde website www.bijrobert.nl live inclusief illustraties!Menukaart
Keuken van Leer

Buiten wordt het koud en donker, in de Oisterwijkse Leerfabriek is het warm en gezellig; tijd voor een nieuw herfstig menu met bijbehorende tekeningen!


 

Keuken van Leer komt uit het hart van Pirjo en Robèrt, ze staan voor transparantie, vakmanschap en aandacht voor kwaliteit. Op geheel eigen wijze laten ze dat op deze plek zien. Ik ben trots hier aan bij te mogen dragen met mijn tekeningen.

 

Decemberdingen

Herinner je mijn decemberproject van vorig jaar nog? Het zal de tijd van het jaar zijn misschien, maar ook dit jaar heb ik zin in tekeningetjes! Veel tekeningetjes, kleine tekeningetjes. Van dingen. Gewoon dingen die ik random tegenkom of die in mijn hoofd zitten. Niet iedere dag, maar wel lekker veel. Soms met een gedichtje, maar niet altijd. Een projectje voor mezelf, wat ik heel graag met jullie deel.


Kijk op mijn Instagrampagina voor alle Decemberdingen!

 

2020

Een heel gezellige feestmaand en goede jaarwisseling gewenst.
Op naar een nieuw jaar vol inspiratie, energie en uitdagingen!