Zomer Update

Illustraties maken is het mooiste werk dat er is. Als je het mij vraagt tenminste.. Klein nadeel: ik kan niet altijd meteen showen wat ik heb gemaakt, hoe trots ik vaak ook ben! Het komt regelmatig voor dat ik werk aan tekeningen die pas maanden later worden gepubliceerd. Met de komst van de zomer is zo’n publicatiemoment aangebroken. Veel van de opdrachten waar ik de afgelopen tijd aan werkte hebben een openbaar plekje gekregen. Tijd om ze ook vanuit mijn front de wereld in te sturen!

 

Menukaart
Keuken van Leer

In de Oisterwijkse Leerfabriek, een nieuwe oude plek vol energie en ambacht, is Keuken van Leer gevestigd. Hier vind je goed eten en voel je je welkom. Deze plek komt uit het hart van Pirjo en Robèrt, ze staan voor transparantie, aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Op geheel eigen wijze laten ze dat op deze plek zien. Ik ben trots hier aan bij te mogen dragen met mijn tekeningen.

 

Infographic
SoilSisters

Voor Marie-Fleur en Mecheline, twee zussen met een diepgewortelde liefde voor planten en een bescheiden missie om de wereld een stukje groener te maken, maakte ik deze infographic. De tekeningen tonen hoe je hun ‘Grondlegger’ het beste kan gebruiken. Het is een 100% organische voeding voor je plant en werkt een jaar lang.

 

 

Magazine
Meesterlijk van Robèrt

Voor Meester bakker en patissier Robèrt van Beckhoven maak ik met veel plezier alweer enkele jaren illustraties. Ze komen terug op verschillende plekken in zijn winkel en magazine. Ieder seizoen weer werken we met ons super toffe team kei hard aan een nog betere editie van dit magazine vol (bak-) inspiratie en gezelligheid.

 

 

Geboortekaartje
Else

Op 3 april 2019 werden Merel en Daan trotse ouders van Else. Net als voor haar grote broer Tijn* mocht ik ook voor Else een kaartje tekenen. Het is altijd een eer én een leuke uitdaging om samen met aanstaande ouders een kaartje helemaal op maat samen te stellen. Vaak delen we eerst onze gedachten met elkaar, maak ik vervolgens een ontwerpschets en komen we uiteindelijk op een beeld dat precies past. Dankjewel Merel en Daan voor jullie vertrouwen en mooie ideeën, ze zijn prachtig samengekomen in het kaartje!

 

 

Ook nog…

Mocht ik met mijn tekeningen bijdragen aan de volgende projecten:

 

Het Noordbrabants Museum – kleurplaat bloemstilleven

Design Museum Den Bosch – ‘Checklist’

 

 

Zomerkaartjes

Krijg jij ook niet genoeg van de zomer? Maak jezelf of iemand anders blij met een print of kaartje uit mijn webshop!